Woundmonitor

Woundmonitor is de tool om zorg professionals meetbaar en gestructureerd te werk te laten gaan met wondzorg. Onze taak, een nieuwe look en feel. We stopte krachtige functionaliteiten in een nieuwe frisse jas met een nieuwe huisstijl. Doormiddel van sterk interactiedesign zorgen we dat techniek en gebruiker op elkaar worden afgestemd.

Van design naar gebruik.

We starten met een applicatie vol state-of-the-art functionaliteit die met alle variabele rekening houd die zowel in de zorg als in de patiënt omgeving kunnen plaatsvinden. Het development team van SoftwarePartners Zuid B.V waarmee we in dit project samenwerken is ooit begonnen met bouwen vanaf scratch. Tien jaar later zitten we op een punt waarop de applicatie routegeleiding ondersteunt, automatisch rapportages uitdraait en klinische resultaten en kosten inzichtelijk maakt. Het uitbreiden in functionaliteit nam een uitdaging met zich mee waar gaan we ze plaatsen en hoe houden we het overzichtelijk. Na jarenlange progressie en uitbreiding sloegen we de handen in elkaar en zijn we aan de slag gegaan met een nieuwe en overzichtelijkere versie waarbij techniek en interactie de gebruiker omarmt en rust op bestaande mentale modellen. Het resultaat: een vernieuwde paginastructuur een gloednieuwe huisstijl en een set uniforme iconen.

 

Een nieuwe frisse set uniforme iconen zorgen voor een overzichtelijk geheel waarbij de specialist direct kan achterhalen welke functie achter het icoon verscholen zit. 

Wat hebben we bereikt?

Een functionele applicatie waarin proces en gebruik voorop staan. Versimpelde interacties en en een look en feel die aansluit bij de tijd en  vernuftige functionaliteiten van de app.