Woundmonitor

Woundmonitor is de tool om wondzorgprofessionals meetbaar en gestructureerd te werk te laten gaan. Aan ons de taak om deze innovatieve applicatie te vernieuwen. We stopte de krachtige functionaliteit in een  nieuw jasje. En maakte gebruik van interaction design om de techniek en gebruiker goed op elkaar af te stemmen.

Van design naar gebruik.

We starten met een applicatie vol state-of-the-art functionaliteit. Een app die rekening houdt met situaties die zowel in de omgeving van de patiënt als de zorgverlener kunnen voorkomen. Het development team van Software Partners Zuid B.V. waarmee we in dit project samenwerken is hiermee gestart vanuit scratch. Tien jaar later was de app ver ontwikkeld, routebegeleidingen worden ondersteunt, automatisch rapportages worden uitgedraaid en klinische resultaten en financiën worden inzichtelijk gemaakt. Het nog verder uitbreiden in functionaliteit nam  dan ook uitdagingen met zich mee.  We gingen aan de slag met een nieuwe versie waarbij techniek en interactie de gebruiker omarmt. Gebaseerd op bestaande mentale modellen. Het resultaat: een vernieuwde paginastructuur, een gloednieuwe huisstijl en een collectie uniforme iconen.

 

De nieuwe uniforme iconen zorgen voor een  overzichtelijk geheel. Waarbij de specialist direct herkent welke functie achter het icoon verscholen zit. 

Huisstijl

visitekaartje en logo

 

Wat hebben we bereikt?

Een functionele applicatie waarin proces en gebruik voorop staan. Met versimpelde interacties en een overzichtelijk design dat aansluit op deze tijd. 

 

woundmonitor style1 woundmonitor style2