Mitralis Diagnostisch Centrum

Voor Mitralis DC ontwikkelde we een nieuwe website met een look en feel die bij de innovatieve en vooruitstrevende manier van werken binnen de organisatie past. Met input van klant, management en medewerker gingen we voor het hoogst haalbare resultaat.

Aansluiting bij de gebruiker.

De website van Mitralis DC is gemaakt voor de gebruiker. Snelle informatievoorziening en alle veelvoorkomende vragen direct beantwoord. Staat het antwoord er niet bij maak dan gebruik van de chat module. Vanaf de website proberen we zoveel mogelijk support te leveren en de frontdesk te ontzorgen. Zo ondersteunen we zowel de klant als het personeel. Ondanks de vele technische functionaliteiten heeft de website een gebruiksvriendelijke interfase die door patiënten in alle leeftijdsgroepen te begrijpen valt.

organisatie & stijl

Een vlotte omgeving waar professionals op een dynamische manier een gedegen onderzoek uitvoeren. De frisse klinische stijl van de website is een goede afspiegeling van zowel inrichting als sfeer die binnen Mitralis diagnostisch centrum heerst. Met dit gevoel zijn we aan de slag gegaan en is uiteindelijk de nieuwe website van Mitralis DC tot stand gekomen.

Wat hebben we bereikt.

We bouwde een website die aansloot bij de verwachting van de gebruiker, voldoet aan wet en regelgeving en de verwachting van de opdrachtgever. Vele technische functionaliteiten werden gecombineerd die samen zorgen voor een gebruikerservaring die bij het bedrijf past. Duidelijkheid over de verschillende behandelingen, voorzorgsmaatregelen vergoeding, locaties en nog veel meer ondergebracht op een website die compatible is met elk device.