BBeterzorg

Met BBeterzorg hebben wij een langdurige relatie waarbij we zowel kleine als grote opdrachten doen. Een doorlopend proces waarin New Yellow zich veelzijdig inzet.

Veelzijdige communicatie

Onze samenwerking met BBeterzorg heeft na enkele jaren interessante cases opgeleverd. Wij zijn onder andere verantwoordelijk voor de huisstijl,  website, animatie en het personeelsforum. Ook bieden wij hulp bij het adverteren, van kerstkaart tot folder. Naast het digitale werk zijn wij zeer actief op het gebied van locatie styling en bestickering.

 

BBeterforum

Het nieuwe personeelsforum van BBeterzorg is de plek waar onderling alle benodigde informatie wordt gedeeld. Naast de mogelijkheid tot interactie is het delen van beeldmateriaal en URL’s geen enkel probleem.

BBeterzorg website

BBeterzorg heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Dit vereiste een flexibele en dynamische website. Wij gingen aan de slag en creëerden een websites die aansluit op de wensen van zowel de organisatie als de patiënt. Daarnaast is de website responsive zodat deze op ieder apparaat goed zijn werk doet.

Locatie styling

Elke nieuwe locatie van BBeterzorg wordt door het team van New Yellow gestyled. Dit houd in dat we alle bebording en gevelbelettering verzorgen en ontwerpen.

Advertenties & Drukwerk

Met meer dan 25 uitgebrachte advertenties in zowel week als vakbladen heeft BBeterzorg al enige ervaring met het opzoeken van de publiciteit. Aan ons de taak om deze advertenties en drukwerk vorm te geven en teksten te schrijven die aansluiten op de vragen van de patiënt.

New Yellow is naast het leveren van digitaal werk ook zeer actief in bestickering. Zo zijn de auto’s van BBeterzorg makkelijk te herkennen op de weg door het aanbrengen van stickers. Ook worden de ramen en gevels van de BBeterzorg vestigingen optimaal benut voor een betere vindbaarheid. 

Bestickering

Animatie

iOm de werkwijze van BBeterzorg te verduidelijken voor de patiënt hebben wij een animatie verzorgd. Het proces van het eerste bezoek aan een huisarts tot het afsluitend gesprek waarbij de wond genezen is. Dit alles in 1:09 minuut!

Het resultaat

Een professionele uitstraling van diverse communicatie uitingen van BBeterzorg. Waarbij de visuele identiteit overeenkomt met het bedrijf.